Intervenție DRAMATICĂ în Bacău. Pompierii au SALVAT mai mulți șoferi, care s-au aventurat pe drum pe timp de viscol (VIDEO)

Intervenție DRAMATICĂ în Bacău. Pompierii au SALVAT mai mulți șoferi, care s-au aventurat pe drum pe timp de viscol (VIDEO)
Foto:Observator.tv

Intervenție dramatică sâmbătă noapte în județul Bacău pentru salvarea unor șoferi inconștienți, care s-au aventurat pe drumuri, deși autoritățile i-au avertizat ca vântul suflă cu putere, iar zăpada este viscolită pe șosea. Astfel, vizibilitatea era aproape zero. Zece persoane au fost salvate la limită din autoturismele rămase blocate în apropiere de localitatea Daminești, informează B1 TV.

”Aseară, Inspectoratul a fost solicitat la 112 să intervină pentru deszăpezirea unui autoturism rămas blocat pe DJ207D, în apropierea localității Daminești. La fața locului s-a constat că, într-adevăr, a fost vorba despre un autoturism în ajutorul căruia a intervenit un utilaj din localitate. La întoarcerea din prima misiune, pe un tronson de drum pompierii au găsit un microbuz gol care a derapat și a blocat drumul”, a povestit, pentru B1 TV, Andrei Grecu de la ISU Bacău.

În spatele microbuzului derapat s-a format o coadă de mașini, iar printre acestea se afla și o ambulnață care transporta la spital un pacient. Pompierii au deblocat în cele din urmă drumul cu ajutorul unui utilaj.

Intervenție DRAMATICĂ în Bacău. Pompierii au SALVAT mai mulți șoferi, care s-au aventurat pe drum pe timp de viscol

#DIRECT_ONE_vu75gl#

Urmăriți B1TV.ro și pe