Intervenție la limită! O femeie a căzut de pe stabilopozi, în zona falezei Cazinoului din Constanța (VIDEO)

Intervenție la limită! O femeie a căzut de pe stabilopozi, în zona falezei Cazinoului din Constanța (VIDEO)
Foto: ghiduri-turistice.info

Un echipaj ISU a intervenit de urgență, luni seara, pentru a salva o femeie din zona falezei Cazinoului din Constanța, potrivit libertatea.ro.

Victima a căzut între stabilopozi, în zona falezei Cazinoului din Constanța și s-a ales cu răni și o sperietură soră cu moartea.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Dobrogea’, pentru asigurarea măsurilor de siguranță la Ziua Marinei, iar pompierii au reușit să o scoată pe femeie dintre stabilopozi.

Femeia a fost preluată ulterior de o ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

O femeie a căzut de pe stabilopozi, în zona falezei Cazinoului din Constanța

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro…mobilat. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naționalei după campania dezolantă din Liga Națiunilor: „Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim”
17:24 - Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunță că 200.000 de noi recruți au ajuns în forțele armate ruse