Între pauze de filmări în România, Sharon Stone vrea să vadă Castelul Bran

Între pauze de filmări în România, Sharon Stone vrea să vadă Castelul Bran

Aflată în România de o săptămână, actriţa Sharon Stone vrea să viziteze Castelul Bran.

Actriţa este fascinată de mitul contelui Dracula şi pentru că tot se află în România pentru prima dată, vrea să profite de ocazie şi măcar pentru o zi să viziteze meleagurile pe care a trăit acesta.

Sharon Stone a ajuns lunea trecută la Bucureşti alături de cei trei băieţi ai ei şi de iubitul ei. Diva filmează pentru producţia „What About Love” unde interpretează rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul Statelor Unite în România, interpretat de Andy Garcia.

Actriţa va mai rămâne în ţară pentru încă două săptămâni.

Sharon Stone vrea să vadă Branul

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22604').select();" id="embed_text_22604" />

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)