Iohannis, despre dezvăluirile lui Daniel Dragomir: Nu urmăresc cancan-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Iohannis, despre dezvăluirile lui Daniel Dragomir: Nu urmăresc cancan-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Klaus Iohannis a dărâmat, într-o declarație din New York unde participă la Adunarea Generală a ONU, toate afirmațiile făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Șeful statului a numit toate dezvăluiri lui Daniel Dragomir "drept o campanie ciudată", dar a precizat că nu crede că aceasta ar afecta SRI.

"Mie mi se pare o campanie ciudată, nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituții", a comentat Klaus Iohannis, conform hotnews.ro.

Președintele a ținut să mai precizeze că s-a interesat de istoricul lui Daniel Dragomir și că acesta arată că nu este o persoană credibilă, de altfel și plecarea acestuia din SRI având loc din cauza problemelor penale.

"Ba chiar, când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, și așa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic", a precizat Klaus Iohannis.

Urmăriți B1TV.ro și pe