Klaus Iohannis, răspunde după „valizele” lui Dragnea: Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat pentru că nu am comis nicio ilegalitate (VIDEO)

Klaus Iohannis, răspunde după valizele lui Dragnea: Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat pentru că nu am comis nicio ilegalitate (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns, marţi, acuzaţiilor lansate în spaţiul public de Liviu Dragnea prin „valizele de luni” pe care le tot plimbă prin Parlament. Şeful statului a arătat că el nu a avut niciun dosar penal pentru că toate cele deschise după diferite sesizări au fost clasate de procurori pentru că nu au exista fapte penale.

„Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat şi asta se numeşte că nu am avut niciun dosar. Am văzut că acest harnic Dragnea cu valizele lui, nici nu este original ele adună articole pe care dumneavoastră (nr. jurnaliştii) şi alţii le-aţi scrie pe parcursul celor 5 campanii electorale în care am fost. Aceste clasări nu s-au făcut pentru că mă cunosc eu cu Lazăr1, Lazăr2 sau altcineva. Nu i-am cunoscut pe aceşti oameni şi nu am nicio relaţie personală, avem relaţii instituţionale. Acest dosare toate s-au clasat pentru că nu există fapte. Eu ştiu foarte bine ce am făcut şi la Primărie şi la preşedinţie şi poate este important pentru români să afle şi din gura mea: eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea, Carmen”, a răspuns Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a adus, luni, la Parlament, o nouă valiză cu mai multe stick-uri, pe care s-ar afla informații despre Klaus Iohannis. Cu această ocazie, Dragnea a acuzat că Iohannis ar fi avut 17 dosare penale. (Detalii AICI)

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL