Ion Iliescu își serbează astăzi ziua de naștere. Fostul șef al statului împlinește 86 de ani (VIDEO)

Ion Iliescu își serbează astăzi ziua de naștere. Fostul șef al statului împlinește 86 de ani (VIDEO)
Foto: aktual24.ro

Ion Iliescu împlineşte azi 86 de ani. Fostul preşedinte nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Român, aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi şi va sta alături de familie şi prieteni. Mâine, este ziua soţiei sale Nina, un alt prilej de sărbătoare în familia fostului şef al statului.

Dacă Anul trecut, preşedintele de onoare al PSD a participat la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti, de data aceasta Ion Iliescu preferă să stea alături de familiei.

Nici la împlinirea vârstei de 84 de ani, fostul şef de stat nu a avut program public. Ion Iliescu nu a fost mers la concertul de muzica clasică organizat în 2 martie pentru sărbătorirea sa, la Ateneul Român.

Ion Iliescu își serbează astăzi ziua de naștere

#DIRECT_ONE_pzt8x2#

Pe 4 martie este ziua soţiei sale, Nina, încă un prilej de sărbătoare în rândul apropiaţilor fostului şef al statului. Ion Iliescu a fost preşedinte al României timp de 10 ani, între 1990 şi 1996 şi între 2000 şi 2004.

Evenimentele din primii ani dupa revoluție îl fac pe Ion Iliescu să vorbească mereu cu plăcere despre diagolul politic, unul total diferit de ziua de azi.
Ion Iliescu este urmărit penal în prezent pentru violenţele de la mineriada din 1990. Recent, fostul preşedinte a stârnit controverse după ce a declarat că nu are rost ca eroii de la revoluţie să mai fie plânşi după 26 de ani.