Așa deci… Eu nu aș băga COPILUL ÎN BUTOI… Informații ȘOC despre practica secretă a răposatei Ionela Prodan…

Așa deci... Eu nu aș băga COPILUL ÎN BUTOI... Informații ȘOC despre practica secretă a răposatei Ionela Prodan...

Ionela Prodan le-a învățat pe fetele ei încă de mici ce înseamnă munca. Anamaria a povestit că fiecare primea o sarcină de îndeplinit și niciuna nu comenta. Ea a mai spus că mult timp a fost nevoită să intre într-un butoi și să-l spele pe dinauntru

”În familia mea erau niște lucruri foarte bine stabilite. Noi le luam atunci ca pe niște lucruri care trebuiau făcute și nu comentam. Dacă îmi spuneau „te duci și dai de mâncare la păsări“, ca să pot să mă duc afară cu ceilalți copii, mă duceam și dădeam mâncare la păsări, chiar dacă nu îmi era drag de multe ori. Erau niște lucruri specifice vârstei. De exemplu, ani de zile am fost obligată să mă bag în butoi și să-l spăl pe dinăuntru. Și imaginează-ți că era atât de cald și eu atât de mică… Eram sigurul copil care avea loc pe gura butoiului. De aia mă rugăm „Doamne, de ce nu m-ai făcut grasă să nu mai pot intră“. Dacă stau acum să mă gândesc, eu nu aș băga copilul în butoi. Îmi dădeau perie de sârmă, trebuia să frec ore în șir. Mamaie punea apă, apoi mă întorceau cu butoiul, scoteau tot ce spălăm eu, iar puneau apă, iar îl luam la spălat și eu mă gândeam „Doamne, nu ies și eu de aici?”, a povestit Anamaria în urmă cu ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)