Ionela Prodan, pe ultimul drum. Cântăreaţa va fi înmormântată joi la Cimitirul Bellu

Ionela Prodan, pe ultimul drum. Cântăreaţa va fi înmormântată joi la Cimitirul Bellu

Trupul neînsufleţit al cântăreţei de muzică populară Ionela Prodan va fi înmormântat joi, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu din București.
Sicriul cu trupul artistei a fost depus marţi la capela Cimitirului Bellu. Coșciugul regretatei cântăreţe era alb, iar acesta a fost purtat pe brațe de patru bărbați până la capelă.

Sute de admiratori au venit cu buchete şi coroane de flori la capela cimitirului pentru a-i aduce un ultim omagiu, scrie Agerpres.

Ionela Prodan a murit luni seara, la Spitalul Elias, la vârsta de 70 de ani.

Artista are două fiice: Anamaria, impresar de fotbal, şi Anca, stabilită în Statele Unite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)