Ce se întâmplă acum cu Ionela Prodan?! DETALII de ultim moment despre artista de muzică populară

Ce se întâmplă acum cu Ionela Prodan?! DETALII de ultim moment despre artista de muzică populară

Cântăreața de muzică populară, Ionela Prodan, se află tot internată în spital din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

În luna martie, Ionela Prodan a fost internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală, starea ei de sănătate fiind una gravă. Fiica sa cea mare, impresara Anamaria Prodan, le-a cerut în mod expres medicilor de la spital să nu ofere detalii despre starea de sănătate a celebrei sale mame.

Solista de muzică populară Ionela Prodan va continua să rămână în spital, având nevoie să fie sub atenta supraveghere a medicilor, conform unor surse.

“La o perioada de două luni, artista este programată la analize special! De când a avut acele probleme vasculare din ianuarie, atunci cand i s-a montat și un holter, doctorii i-au spus că situația ei este delicată și pentru a ține sub observație boala este obligatoriu să se prezinte la spital și să își facă toate investigațiile. În caz contrar, poate avea probleme serioase”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

“Cântăreața nu s-a simtit prea bine și doctorii au decis că nu trebuie externată, așa cum se aștepta familia. Din contra, ea mai trebuie să facă și alte analize importante”, au povestit prietenii.

Fiica ei cea mică, Anca, a venit din nou din America pentru a fi alături de Ionela Prodan.

Ultima oră
08:57 - Diana Șoșoacă cere să îi fie prezentate „toate dovezile științifice care atestă existența virusului”
08:57 - Alexandru Rafila îl critică pe Florin Cîțu: Mă aşteptam la nişte soluţii de sănătate publică, nu la anchete în care dânsul se anchetează singur să vedem de ce nu a făcut nimic
08:32 - Dan Barna face scandal după ieșirea de la guvernare: „România a ajuns cel mai mare donator de vaccinuri din Europa”
08:31 - Klaus Iohannis va participa la congresul PNL: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă” / Ce spune președintele despre ultimele declarații ale lui Ludovic Orban
08:28 - Klaus Iohannis, mesaj categoric la Adunarea Generală ONU. Susține vaccinarea obligatorie anti-COVID, pentru anumite categorii profesionale
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz