Ce se întâmplă acum cu Ionela Prodan?! DETALII de ultim moment despre artista de muzică populară

Ce se întâmplă acum cu Ionela Prodan?! DETALII de ultim moment despre artista de muzică populară

Cântăreața de muzică populară, Ionela Prodan, se află tot internată în spital din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

În luna martie, Ionela Prodan a fost internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală, starea ei de sănătate fiind una gravă. Fiica sa cea mare, impresara Anamaria Prodan, le-a cerut în mod expres medicilor de la spital să nu ofere detalii despre starea de sănătate a celebrei sale mame.

Solista de muzică populară Ionela Prodan va continua să rămână în spital, având nevoie să fie sub atenta supraveghere a medicilor, conform unor surse.

“La o perioada de două luni, artista este programată la analize special! De când a avut acele probleme vasculare din ianuarie, atunci cand i s-a montat și un holter, doctorii i-au spus că situația ei este delicată și pentru a ține sub observație boala este obligatoriu să se prezinte la spital și să își facă toate investigațiile. În caz contrar, poate avea probleme serioase”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

“Cântăreața nu s-a simtit prea bine și doctorii au decis că nu trebuie externată, așa cum se aștepta familia. Din contra, ea mai trebuie să facă și alte analize importante”, au povestit prietenii.

Fiica ei cea mică, Anca, a venit din nou din America pentru a fi alături de Ionela Prodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)