Jandarmerița Ștefania, fotografiată în autobuz. Reacția internauților: „Să mai spuneți că spitalele din România nu fac minuni…” (FOTO)

Jandarmerița Ștefania, fotografiată în autobuz. Reacția internauților: Să mai spuneți că spitalele din România nu fac minuni... (FOTO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Jandarmerița Ștefania a intrat în prim planul presei dupăprotestul Diasporei din 10 august. Jandarmeria a susținut în ziua următoare că femeia ar putea rămâne paralizată din cauza loviturilor primite de la protestatari, dar Ministrul Sănătății, care o vizitase la spital, declarase în aceeași zi că nu are răni grave și că e bine. Faptul că reprezentanții Jandarmeriei mințiseră a fost demonstrat câteva zile mai târziu, când Ștefania a fost externată și a ieșit alergând din spital.

Recent, tânăra a fost fotografiată într-un autobuz, notează cancan.ro. Internauții nu au uitat scandalul în care a fost implicată și minciunile Jandarmeriei, așa că au ținut să remarce că femeia nu avea vânătăi și urme de violență. Unii, însă, au fost mai răutăcioși și au remarcat faptul că Ștefania are celulită pe picioare.

„Nicio vânătaie, nimic!”, „Da, chiar! De ce are celulită? Ăștia nu fac mișcare? Ar trebui să fie numai fibră”, „Să mai spuneți că spitalele din România nu fac minuni”, au comentat internauții.

Foto: cancan.ro

Tags: