Ion Cristoiu: Elenei Udrea i-a dispărut jurnalul în original. Eu sunt singurul depozitar (VIDEO)

Ion Cristoiu: Elenei Udrea i-a dispărut jurnalul în original. Eu sunt singurul depozitar (VIDEO)

Ion Cristoiu a dezvăluit într-o intervenție telefonică pentru B1TV în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, moderată de Tudor Barbu, că Elena Udrea susține că a rămas fără jurnalul în original și doar el mai are acum o copie a acestuia.

„De fiecarea dată când am publicatul ceva din jurnal am sunat-o pe Elena Udrea și am cerut voie. Vreau să precizez două lucruri. În cazul de față, Elenei Udrea i-a dispărut originalul. Cel puțin așa susține ea public. Deci singurul care are acest document sunt eu.

După interviul cu Ghiță, ea a scris pe Facebook că mă roagă, mă autorizează să public tot ce scrie în jurnal la Ghiță. Eu nu am avut nicio discuție cu dânsa”, a afirmat Ion Cristoiu.

Întrebat de Tudor Barbu ce concluzie poate trage el după ce a fost cel care a primit și jurnalul Elenei Udrea și a făcut și interviul din Serbia cu Sebastian Ghiță, jurnalistul a răspuns că toate deciziile din țara asta nu aparțineau cetățenilor.

„Timp de un deceniu și ceva noi ne duceam la vot, polemizam, făceam emisiuni, scriam , dar noi cetățenii români nu aveam nimic de spus, totul se stabilea în alte părți, la servicii, la SRI , în centre de putere”, a precizat Ion Cristoiu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)