Korodi: Nu am fost contactat să intervin la Romsilva. Sunt probabil discuţii şi strategii între ei

Korodi: Nu am fost contactat să intervin la Romsilva. Sunt probabil discuţii şi strategii între ei

Ministrul Mediului Attila Korodi a declarat, vineri, că nu a fost contactat pentru a interveni pe lângă directorul Romsilva de inculpaţi din dosarul retrocedărilor.

El a spus că probabil procurorii se referă la discuţii şi strategii între aceşti oameni.

„Probabil că au fost discuţii şi strategii între aceşti oameni. Sunt oameni pe care eu nu-i cunosc, în afară de acest domn Kadas (Iosif Kadas, n.r.) care este chimist. A insistat toată vara să discutăm despre o cercetare a sa, ceva cu soluţii chimice, şi ne-am întâlnit două minute la Braşov în această toamnă, când eram în drum spre Miercurea Ciuc”, a spus Korodi, citat de Mediafax.

Ministrul a negat în schimb că ar fi fost fost contactat de cineva să facă presiuni asupra directorului Romsilva, el având mereu „poziţii ferme” în ceea ce priveşte controlul în domeniul silvic.

Potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut arestarea unor inculpaţi din dosarul retrocedărilor, trei dintre aceştia au luat legătura cu ministrul Mediului, Attila Korodi, pentru a interveni pe lângă directorul general al Romsilva, Adam Crăciunescu, şi au reuşit să poarte o discuţie cu acesta „pe tema dorită”.

Ultima oră
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres