Kovesi și Coldea „au trădat țara!?” – „Parchetul condus de distinsul Lazăr este obligat să demareze cercetări”

Kovesi și Coldea au trădat țara!? - Parchetul condus de distinsul Lazăr este obligat să demareze cercetări

Continuă scandalul protocoalelor SRI. Dezvăluirile lui Sebastian Ghiță potrivit cărora George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi se întâlneau cu ofițeri CIA, unde puneau la cale închiderea unor televiziuni private, îl dtermină pe deputatul PSD Liviu Pleșoianu să ceară investigații amănunțite, acest fapt arătând o înaltă trădare de țară.

”Coldea – amenințări, legi și trădări

1. Despre… „trădare”:

Mult prea mulți vor să pară că n-ar fi auzit ce-a spus Sebastian Ghiță despre întâlnirile săptămânale ale echipei mixte Coldea-Kovesi cu agenți CIA, întâlniri în cadrul cărora s-ar fi cerut distrugerea sau preluarea trusturilor de presă cu capital românesc. Afirmația este de o gravitate fără seamăn. Dacă suntem o nație de oameni liberi și demni, atunci nu ne putem face că plouă, nu putem trece pe lângă aceste dezvăluiri așteptând ca în clepsidră să se aștearnă nu doar timp, ci și uitare!

Ghiță a fost martor la aceste întâlniri și vorbește din această calitate. Iar într-o țară normală, cu o procuratură normală, cu o justiție normală, cu un Procuror General#NORMAL, se deschidea în secunda doi un dosar, era imediat demarată o cercetare.

Nu e aproape hilar (dacă n-ar fi în primul rând tragic) să vorbească distinsul Coldea despre „trădători”, în condițiile în care avem în Codul penal chiar o infracțiune cu numele de „trădare”, infracțiune la care chiar distinsul s-ar putea încadra foarte ușor și foarte rapid!?

Parchetul condus de distinsul Lazăr este obligat să demareze cercetări. Dacă ce spune Ghiță e adevărat, atunci avem de a face cu trădare (Coldea, Kovesi) și înaltă trădare (Maior, ca membru CSAT)!

2. Despre amenințări:

Le solicit public tuturor colegilor din Comisia parlamentară de control asupra activității SRI să nu mai îi mai permită distinsului general cu un milion de stele să-și susțină declarațiile/conferințele de presă în camera unde se desfășoară lucrările Comisiei. Este inacceptabil ca acest ins să amenințe chiar din încăperea unde este audiat!

În ce privește ținta amenințărilor, am convingerea că e una multiplă. Însă nu știu de ce ne miră. Am aflat chiar de la Băsescu Traian, dintr-o înregistrare audio, cum se implica distinsul Coldea în dosare. Nu știu care e ținta actuală a generalului cu un milion de stele, dar știm sigur care a fost una dintre principalele sale ținte cât s-a aflat pe cai mari (timp de 12 ani): trustul Intact (în special Antena 3) și patronul acestui trust. Acest lucru este cât se poate de limpede.

…Cum tot limpede este că distinsul general nu a plecat de tot de la butoane. Gândiți-vă doar la distinsul său coleg Dumbravă, care e bine-mersi în continuare la SRI…

3. Despre legi:

Dacă generalul cu un milion de stele stătea în funcție MAXIMUM PATRU ANI, așa cum prevăd proiectele mele legislative depuse săptămâna trecută, atunci nu mai ajungea în zilele noastre să amenințe chiar din Parlamentul României. În PATRU ani e mai greu să ajungi să te crezi Dumnezeu. În 12 ani însă e chiar foarte probabil…

Așa că vreau și eu să văd cum se raportează partidele politice – inclusiv PSD – la propunerile mele legislative. Dincolo de indignarea televizată, mai avem nevoie și de lucruri concrete…”, arată Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.