La un pas de TRAGEDIE: Liftul MATERNITĂȚII a căzut în gol, cu tot cu MAME! Reacţia de ULTIM moment a spitalului

La un pas de TRAGEDIE: Liftul MATERNITĂȚII a căzut în gol, cu tot cu MAME! Reacţia de ULTIM moment a spitalului

Incident incredibil la Maternitatea Ploiești! Unul dintre lifturile spitalului a căzut în gol de la etajul 5, în timp ce mai multe mamei se aflau în interior. Femeile se îndreptau către bebelușii lor pentru a-i alăpta, relatează Libertatea.

Conform președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, incidentul a avut loc la ora 5.00 dimineața și a fost raportat la ora 09.00.

Directorul maternității Ploiești, Călin Boieru, a declarat că niciuna dintre paciente nu a fost rănită, incidentul fiind considerat unul minor.

Liftul nostru, care e cu însoțitor, a avut un incident minor. Nu s-a oprit unde trebuia. Nu au fost incidente”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, conducerea maternității a luat legătura cu firma care asigura mentenanța ascensorului pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Directorul Maternitatii Ploiesti a precizat că, până nu se va afla ce s-a întâmplat, liftul nu va mai funcționa.

Ultima oră
18:12 - Guvernul modifică legea pentru a despăgubi păgubiții înainte de declararea definitivă a falimentului: Fondul de Garantare a Asiguraţilor poate efectua plăţi la 60 de zile de la retragerea licenţei asiguratorului
18:06 - Nicușor Dan: Nu avem noul preț cu care ne va vinde ELCEN gigcaloria. Nu suntem în constrângeri financiare să nu putem mări subvenția; o problemă ar putea veni din contractul cu Comisia Europeană (VIDEO)
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”