Lacrimi la Teatrul Național. Sute de oameni îi aduc un ultim omagiu marelui maestru Radu Beligan (VIDEO)

Lacrimi la Teatrul Național. Sute de oameni îi aduc un ultim omagiu marelui maestru Radu Beligan (VIDEO)

Pelerinaj la Teatrul Naţional, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al actorului Radu Beligan. Personalităţi din lumea artistică, rude, apropiaţi sau simpli iubitori ai teatrului se înclină sâmbătă încă o dată în faţa marelui maestru al scenei, informează B1 TV. Cel mai longeviv actor al lumii va fi înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu. Considerat un actor de geniu şi un motiv de mândrie naţională, Beligan fusese decorat cu Steaua României.

Sute de oameni au venit sâmbătă să-i aducă o floare şi să-i aprindă o lumânare lui Radu Beligan.

”Ne pare rău! În piese de teatru, ţin minte pe vremea noastră, când şi eu eram tânără”, a spus o femeie prezentă la Teatrul Naţional.

”Îl cunosc de foarte mult timp… L-am văzut acum câteva luni. Pentru mine a fost foarte trist. Când Regina Elisabeta a vizitat Bucureștiul ne-a rugat să organizăm o recepție. A fost o onoare când Prințul Paul a dat medalii de argint lui Radu Beligan”, a declarat prințesa Lia, prezentă și ea alături de soțul său pentru a-i aduce un omagiu marelui artist.

Printre cei prezenți au fost și colegii de breaslă ai actorului.

”Când se întâlnea cu mine tot timpul îmi spunea vorbe excepţionale. Tocmai dumnealui să mă părăsească…”, a spus îndurerat, la rândul său, marele actor Florin Piersic.

Lacrimi la Teatrul Național. Sute de oameni îi aduc un ultim omagiu marelui maestru Radu Beligan

#DIRECT_ONE_4z9mx0#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe