Laura Codruța Kovesi: Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află Codruţ Marta

Laura Codruța Kovesi: Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află Codruţ Marta

Procurorul general al României Laura Codruţa Kovesi a declarat, vineri, că Parchetul nu are niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află în prezent Codruţ Marta. De asemenea, nici nu se poate confirma că acesta ar mai fi în viață, relatează Mediafax.

„Îl căutăm. Deocamdată, nu l-am identificat. Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află, dar cercetările continuă”, a spus Kovesi la RTV.

Kovesi a spus și că nu poate confirma faptul Marta ar mai fi în viață.

În data de 8 august, au apărut o serie de informații furnizat de poliția din Republica Dominicană, potrivit cărora autoritățile dominicane arestaseră un bărbat cu semnalmente care se potriveau cu cele ale lui Marta. Poliția română a infirmat faptul că bărbatul ar fi fost Marta, deoarece ADN-ul nu se potrivea (Detalii AICI).

Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost dat în urmărire internațională prin Interpol în 30 mai 2012. El este anchetat pentru evaziune fiscală.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)