Legea pumnului la Timișoara! Proprietarul unui bolid de lux i-a luat la bătaie pe angajații unei spălătorii (VIDEO)

Legea pumnului la Timișoara! Proprietarul unui bolid de lux i-a luat la bătaie pe angajații unei spălătorii (VIDEO)

Angajatul şi patronul unei spălătorii din Timișoara au încasat o serie de pumni în plină figură de la proprietarul unui bolid de lux. Acesta era nervos pentru că maşina sa fusese zgâriată în timpul procesului de curăţare. Surprinzător, oamenii legii i-au dat dreptate proprietarului furios şi l-au amendat pe patron, arată B1 TV.

Pe imagini se poate vedea cum angajatul spălătoriei care scotea o altă maşină nu a fost atent şi a atins bara din faţă a bolidului Mercedes în care se aflau două persoane.

Timișoara: Proprietarul unui bolid de lux i-a luat la bătaie pe angajații unei spălătorii

#DIRECT_ONE_nhh1qs#

Patronul spălătoriei, care era la faţa locului, a spus imediat că va plăti reparaţia, dar asta nu l-a potolit pe interlop. Acesta a decis că trebuie să-i pedepsească pe cei doi şi i-a aplicat fiecăruia câte un pumn în plină figură.

Un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului pentru a remedia situaţia. Însă, , surprinzător, oamenii legii au luat partea bătăuşilor. Mai mult, reclamantul a primit chiar el o amendă pentru că a sunat fără niciun motiv real la 112, în ciuda faptului ca era plin de sânge.

Urmăriți B1TV.ro și pe