”Pentru toți MINCINOȘII care spun că nu s-a construit nimic”. Olguța Vasilescu a prezentat lista cu școli și grădinițe modernizate sau construite, numai că documentul arată ZERO proiecte finalizate (FOTO)

''Pentru toți MINCINOȘII care spun că nu s-a construit nimic''. Olguța Vasilescu a prezentat lista cu școli și grădinițe modernizate sau construite, numai că documentul arată ZERO proiecte finalizate (FOTO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, le-a bătut obrazul celor care susțin că în România nu s-au construit decât două școli în ultimii doi ani, de când PSD a revenit la guvernare. Vasilescu le-a transmis criticilorcă mint și că ar trebui să se informeze. Totodată, ea a prezentatmai multe liste cu proiecte de modernizare și construcție. Numai că documentul oficial arată că nu a fost finalizat nici măcar un proiect, informează edupedu.ro.

”Când vrei sa ataci un ministru și sa spui ca minte și ca in doi ani s-au construit doar doua scoli in România, informează-te! Altfel te faci iarăși de ras! Nu ca ai fi de fală… Vă prezint mai jos lista cu scoli si gradinite modernizate sau construite, in ultimii doi ani, doar pe fondurile de la Ministerul Agriculturii, in cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală. La acestea se adauga școlile și grădinițele construite de Ministerul Educației sau Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminstratiei Publice, prin autoritățile locale, in cadrul PNDL II. Urmează sa prezint in zilele următoare și aceste liste. Plus lista cu drumuri, cămine culturale etc. Pentru toți mincinoșii care spun ca nu s-a construit nimic in acești ani!”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Edupedu.ro a consultat stadiul proiectelor derulate prin PNDR. Astfel, la 1 noiembrie 2018, la capitolul ”Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică – infrastructură educațională și socială”, la rubrica proiecte finalizate apare cifra 0 (zero).

Sursa Foto: edupedu.ro