Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea: Mi s-a cerut să fac denunțuri împotriva lui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea: Mi s-a cerut să fac denunțuri împotriva lui Klaus Iohannis
foto: aktual24.ro

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, vine cu o dezvăluire incredibilă în aceeași zi în care Direcția Națională Anticorupție a trimis-o în judecată. Mai exact, aceasta afirmă că procurorii i-au cerut să facă denunțuri împotriva președintelui României Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

"Este vorba despre niște oameni de afaceri care nu au avut acces la niște licitații. O să spun totul în instanță. Au chemat martorii ca să schimbe declarațiile, după ce procurorii au văzut ce am declarat la DNA. E foarte bine că au trimis dosarul în instanță pentru că așa vom putea și noi să-l vedem.

Tot ce am făcut noi e perfect legal, tot ce am făcut noi la Craiova, au făcut toate primăriile. Mi s-a cerut să fac denunțuri împotriva celorlați primari. Pe mine nu mă interesează asta.

O să aibă o surpriză foarte mare. Va fi un caz-școală. Eu nu am dat nicio declarație la DNA, dar procurorul știa, din spațiul public, că același lucru s-a întâmplat și la Sibiu, Cluj-Napoca, și în alte mari orașe. M-au întrebat dacă vreau să fac un denunț, chiar împotriva președintelui Klaus Iohannis. S-a discutat despre o singură persoană, despre Klaus Iohannis, am fost întrebată de chestiunea asta.

Eu nu am făcut rău la nimeni. Le-am zis că nu fac niciun denunț împotriva lui Iohannis. Eu nu consider că am încălcat legea. Nu mă interesează dacă are imunitate, eu nu aveam ce să caut într-un denunț împotriva lui Klaus Iohannis. Când o să vorbesc în instanță o să fie o adevărată bombă atomică", a mărturisit Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.