Liderul clanului ”Butoane” și ginerele senatorului Cezar Măgureanu, arestați preventiv pentru evaziune fiscală

Liderul clanului ”Butoane” și ginerele senatorului Cezar Măgureanu, arestați preventiv pentru evaziune fiscală
Foto: gandul.info

După o serie de audieri record, jumătate dintre suspecţii din lotul „Butoane” au primit mandate de arestare pentru 29 de zile., liderul clanului ”Butoane” şi fostul iubit al Ginei Pistol, omul de afaceri albanez Nicola Saikaly.

Printre aceştia se numără ginerele senatorului Cezar Măgureanu, Sorin Găzdac. Potrivit procurorilor, firma lui Găzdac, S.C. VEGA TRADE COMODITIES S.R.L. Giurgiu, ar fi fost direct implicată în activitățile infracționale (Detalii AICI).

În lotul clanului ”Butoane” au fost audiaţi 39 de suspecţi. Dintre aceştia, jumătate au primit mandat, inclusiv liderul clanului, Octavian Grecu.

Cezar Măgureanu este așteptat joi la Parchet pentru declarații.

Anchetatorii au anunţat că prejudiciul în acest dosar se ridică la 40 de milioane de euro.

20 de persoane din clanul ”Butoane”, arestate

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21986').select();" id="embed_text_21986" />

Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)