Lidl are un anunț important pentru toți clienții: cum se intră în supermarket de luni, 25 octombrie

Lidl are un anunț important pentru toți clienții: cum se intră în supermarket de luni, 25 octombrie
Lidl are un anunț important pentru toți clienții: cum se intră în supermarket de luni, 25 octombrie

Magazinele se închid de la ora 21:00, iar în centrele comerciale au acces doar persoanele ce dețin un certificat verde, care să ateste fie imunizarea prin vaccinare, fie trecerea prin boala COVID-19. În acest context, Lidl a făcut un anunț important pentru toți clienții, precizând regulile după care se va face accesul în magazin, după data de 25 octombrie, find și ziua în care intră în vigoare noile măsuri.

Programul magazinelor a fost schimbat, iar centrele comerciale, supermarketurile sau magazinele de primă necesitate se vor închide la ora 21:00. Iată ce program au Carreforu, Mega Image, Lidl sau Auchan, după noile restricții.

Lidl, anunț important pentru toți cleinșii. Cum se va face accesul în magazin

În condițiile în care toți clienții au nevoie de certificat verde pentru a intra în centrele comerciale, Lidl a explicat cum se va face accesul în toate magazinele din țară.

La Lidl, clienții nu au nevoie de certificat verde așa cum au specificat chiar reprezentații magazinului. Mai mult decât atât, reprezentanții Lidl au explicat foarte clar faptul că astfel nu se încalcă nicio măsură a autorităților.

„Bună! Te asigurăm că respectăm legislația, iar conform HG 1090/2021 cu modificările ulterioare în vigoare, accesul în magazinele noastre nu este condiționat de prezentarea unui document. Mulțumim”, este anunțul transmis de Lidl tuturor celor care au intrebat, pe Facebook, dacă pot intra în magazin fără certificat verde.

program lidl conditii acces certificat verde
Foto: captură Facebook / Lidl România

Unde este necesară prezentarea certificatului verde pentru a putea intra

Începând cu data de 25 octombrie, certificatul verde este necesar pentru accesul în centre comerciale, mall-uri, instituții publice, hoteluri și restaurante.

Persoanele care doresc să meargă la mall trebuie fie să fi trecut prin boala COVID-19, fie să se fi vaccinat anti-COVID, iar astfel să fi dobândit certificatul verde. Accesul în centrele comerciale se va face doar pe baza certificatului verde, iar același lucru se întâmplă și cu restaurantele și cu unitățile de cazare.

Totuși, există și o varianta pentru persoanele care nu s-au imunizat în fața COVID-19. Persoanele care nu au certificat verde vor putea avea acces doar în magazinele alimentare, de primă necesitate și în farmaciile cu intrare din stradă.

Ultima oră