Fosta soție a lui Dragnea a cerut ÎNCETAREA procesului pentru că A PLĂTIT prejudiciul în valoare de …

Fosta soție a lui Dragnea a cerut ÎNCETAREA procesului pentru că A PLĂTIT prejudiciul în valoare de ...

UPDATE: Avocatul care o reprezintă pe Bombonica Prodana a declarat la ieșirea de la ICCJ că fosta soție a lui Liviu Dragnea a achitat doar 33.000 de lei, partea sa din întreg prejudiciul reținut în acest caz.

Toni Neacșu a precizat că Bombonica Prodana, chiar dacă a achitat prejudiciul, nu recunoaște vinovăția, informează ziare.com.

La Curtea Supremă au loc audieri în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, a prezentat în fața instanței un document care, susțineea, demonstrează că a achitat prejudiciulde 108.612 lei. Prin urmare, ea a solicitat încetarea procesului.

Liviu Dragneaeste acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe şefii DGASPC Teleorman, să le angajeze fictiv şi să le menţină în funcţii pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu şi Anisa-Niculina Stoica. Acestea erau remunerate din fondurile DGASPC deși nu s-au prezentat niciodată la locul de muncă.

Una din declaraţiile cheie este a Floarei Alesu, fost director executiv al DGASPC, care a povestitprocurorilorDNAcă atunci când a fost pusă în funcţie, s-a dus la Dragnea să-l întrebe ce să facă cu cele două angajate, care nu se prezentau la serviciu. „Dragnea mi-a confirmat că avea cunoştinţă despre această situaţie şi mi-a cerut să le menţin în funcţiile deţinute la DGASPC pe cele două şi respectiv să tolerez în continuare acea situaţie în sensul ca să le las pe cele două să lucreze tot la sediul DGASPC Teleorman, până când va găsi o soluţie de angajare definitivă la sediul PSD Teleorman”, a povestit Alesu.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat