Liviu Dragnea, chinuit de o durere de măsea. Ce a pățit liderul social-democraților

Liviu Dragnea, chinuit de o durere de măsea. Ce a pățit liderul social-democraților
Foto: aktual24.ro

Probleme pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. De data aceasta suferință sa nu a constat în treburi legate de politică ci de probleme fizice.

Mai exact, o teribilă durerere de măsea l-a scos din minți.

Joi după amiază, acesta urma să se întâlnească cu liderii de partid din județul Vaslui pentru a discuta despre viitorul partidului, însă a fost aproape să se întoarcă în București din cauza durerii insuportabile de măsea.

Liderul social-democraților a avut însă noroc. Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean i-a solicitat ajutorul medicului libanez Hage Moussa pentru a sări în ajutorul lui Dragnea.

“Da, am avut o durere insuportabilă de dinţi, însă m-a tratat un medic foarte bun din Vaslui si, iată, am putut să vin la întâlnirea cu primarii şi presedintii de organizaţii PSD din judetul dumneavoastră”, a spus presedintele PSD, scrie vremeanoua.ro.

După ce a fost anesteziat, Dragnea a ajuns amețit la ședință.

“Este adevărat, m-am trezit cu Dragnea la cabinet. Avea o problemă, l-am tratat, după ce i-am făcut anestezie. Sper că, în urma intervenţiei, a putut să vorbească, pentru că era destul de amorţit, când a plecat de la cabinet”, a spus medicul Hage Moussa.