Liviu Dragnea, despre dezvăluirile Anei Maria Pătru: Dacă este așa, este foarte grav (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre dezvăluirile Anei Maria Pătru: Dacă este așa, este foarte grav (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat joi că scrisoarea Anei Maria Pătru, în care spune că ea a fost arestată pentru a da o lovitură PSD este un lucru foarte grav. În acest context, liderul PSD cere comisiei de control a SRI să acheteze dacă Serviciul ar fi oprit-o pe Pătru să spună adevărul în Dosarul Referendumul.

Ana Maria Pătru spusese că ar avea informații potrivit cărora Dragnea a fost condamnat ilegal în Dosarul Referendumul.

”Suspiciuni au fost în permanență, au fost chiar și la ultimele alegeri, dar a apărut această declarație oficială a unui fost președinte AEP. Din moment ce a făcut această afirmație eu cred că cei din Comisia SRI vor trebui să o verifice. Orice apare despre SRI trebuie verificat, nu trebuie să rămână în aer. Auzim discuții, zvonuri, informații pe surse. Cel mai bine este să verificăm. Am citit aceste declarații. Sigur că te-ai fi așteptat ca instituțiile abilitate ale statului se autosesizează. Ar trebui să se vadă dacă cei care puteau spune adevărul despre dosarul Referendumul au fost amenințați să nu spună lucrurile. Dacă este așa, este foarte grav”, a spus Dragnea.

”Nu-mi permit să-i spun doamnei Ana Maria Pătru ce să facă dar au fost situaţii în ultimii ani când pentru declaraţii mult mai subţiri începeau anchete”, a precizat liderul PSD.

Liviu Dragnea, despre dezvăluirile Anei Maria Pătru: Dacă este așa, este foarte grav

#DIRECT_ONE_ejl34a#