Liviu Dragnea: Îmi pare foarte rău pentru Sorin Oprescu. Sper să fie nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea: Îmi pare foarte rău pentru Sorin Oprescu. Sper să fie nevinovat (VIDEO)

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că îi pare rău pentru situaţia în care se află Sorin Oprescu şi că speră ca acesta să fie nevinovat.

„Regret foarte mult și îmi pare foarte rău ce se întâmplă cu Sorin Oprescu. Nu voi comenta nimic despre dosar, anchetă, nu știu ce e acolo, dar omenește vorbind l-am cunoscut de mulți ani, a fost în PSDo figură importantă și, ca independent, el a fost susținut de USL. Omenește îmi pare rău”
, a spus Dragnea, la un post de televiziune.

„Nu pot să mă prefac că omenește nu îmi pare rau. Sper ca să fie nevinovat”,  a mai precizat acesta.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea: Îmi pare foarte rău ce se întâmplă cu Sorin Oprescu. Sper să fie nevinovat

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)