Liviu Dragnea, internat într-o CLINICĂ PRIVATĂ, este somat de partid să se opereze la STAT: Cum îi afectează hernia de disc imaginea politică a liderului PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea, internat într-o CLINICĂ PRIVATĂ, este somat de partid să se opereze la STAT: Cum îi afectează hernia de disc imaginea politică a liderului PSD (VIDEO)
Sursă foto: Facebook / Liviu Dragnea

Se complică situația lui Liviu Dragnea. Medicii i-ar fi recomandat șefului PSD să se opereze de urgență de dubla hernie de disc, diagnostic cu care a fost internat, sâmbătă, la clinica privată Sanador.

Marea dilemă pentru social-democrați este gestionarea situației, în cazul în care se decide intervenția chirurgicală: în privat, cu costuri de imagine, sau în sistemul public, unde sunt probleme cu igiena și bacteriile, scriu cei de la Libertatea.

Singurul pesedist care a vorbit până acum pe acest subiect a fost Codrin Ștefanescu. Acesta a susținut că Dragnea este deja la un spital de stat.

Operația va fi făcută la stat, de medici români”, a declarat Ștefănescu în cadrul emisiunii Controverse, moderată de Andrei Bădin, pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Liviu Dragnea a mai arătat și în alte rânduri că nu e prea încrezător în sistemul sanitar de stat. Iubita sa, tânăra Irina Tănase, a suferit o intervenție chirurgicală, luna trecută, tot la Sanador, clinică privată situată în apropierea Pieții Victoriei din Capitală. (Detalii AICI)

Internarea sa survine exact în momentul în care ar fi trebuit să fie prezent la ICCJ unde se rejudecă procesul în care a fost deja condamnat în primă instanță. (Detalii AICI)

Dragnea le-a transmis apropiaților să nu divulge informații despre starea să de sănătate.

Nu mai am căderea să dezvălui nimic din ceea ce pacientul nu dorește și în acest moment domnul Dragnea e pacient. Cred că domnul președinte are încredere în sistemul de sănătate din România, astfel încât e în București”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Amintim, de asemenea, că primarul general, Gabriela Firea, a avut o intervenție chirurgicală în primele zile ale anului, pe care a ales să o facă la Spitalul de stat Colentina. (Detalii AICI)