Lovitură pentru Antena 3: DNA s-ar putea muta în sediul Intact. Kovesi: "Avem nevoie de un nou sediu şi am să fac demersuri să îl primim"

Lovitură pentru Antena 3: DNA s-ar putea muta în sediul Intact. Kovesi: "Avem nevoie de un nou sediu şi am să fac demersuri să îl primim"
Foto: evz.ro

DNA ar putea da o lovitură serioasă Antenei 3. Laura Codruța Kovesi a anunțat, într-un interviu pentru ziare.com că este în căutarea unui sediu nou pentru Direcția Națională Anticorupție, iar sediul Trustului Intact este una dintre variante.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că este foarte atentă la modul în care vor fi gestionate bunurile și imobilele confiscate în dosarul lui Voiculescu. Și pentru că DNA caută un nou sediu, există posibilitatea ca instituția să se mute chiar în clădirea de unde emite Antena 3.

„Unul dintre motivele invocate de Finanţe pentru neexecutarea hotărârilor este că nu se pot vinde imobile la preţ bun de piaţă. Nu trebuie să le vinzi. Multe instituţii se plâng că nu au sedii. Şi DNA are nevoie de un sediu mai mare. De ce să păatim chirie sau să cumpărăm un sediu? (…) O să încerc anul acesta să verific toate imobilele confiscate în baza dosarelor DNA pentru că avem nevoie de un nou sediu şi am să fac demersuri să îl primim„, a precizat Kovesi.

Întrebată dacă ar fi interesată de sediul Intact, confiscat de stat odată cu condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, șefa DNA a precizat că, din informațiile pe care le are, “bunurile și imobilele confiscate în acel dosar au fost trecute în proprietatea statului„.

„Vom fi atenți cum vor fi gestionate”, a mai spus Kovesi, pentru sursa precizată.

Urmăriți B1TV.ro și pe