Luminița Anghel, audiată la DNA într-un dosar cu un prejudiciu de milioane de euro (VIDEO)

Luminița Anghel, audiată la DNA într-un dosar cu un prejudiciu de milioane de euro (VIDEO)
Foto: sanatate.bzi.ro

DNA nu îi lovește doar pe politicieni. Procurorii au intrat și în lumea artiștilor. După Smiley, a venit rândul unei alte vedete să dea explicaţii în faţa legii. De data aceasta este vorba despre Luminiţa Anghel, care a fost audiată de procurorii anticorupţie într-un dosar cu un prejudiciu de milioane de euro, informează B1 TV.

Luminiţa Anghel a dat cu subsemnatul la DNA. Cel care a trimis-o în faţa procurorilor este chiar fostul său iubit. Cântăreaţa a fost audiată în calitate de martor într-un dosar al lui Bogdan Friedrich. Se pare că anchetatorii au suspiciuni de evaziune fiscală.

Procurorii îl suspectează pe Bogdan Friedrich, alias Sanchi, fostul iubit al Luminiţei Anghel şi al Manuelei Fedorca, de derularea unor afaceri ilegale, care ar fi lăsat găuri de milioane de euro la bugetul de stat.

Aşa că Luminiţa Anghel a fost chemată să spună tot ce ştie despre afacerile lui Friedrich, în condiţiile în care i-a fost alături în perioada 2005-2010.

Luminița Anghel, audiată la DNA într-un dosar cu un prejudiciu de milioane de euro

#DIRECT_ONE_b2c7d4#

Şi Smiley are probleme cu legea. Acesta va ajunge în fața judecătorilor la Tribunalul Argeș, în luna septembrie. Este vorba de un proces cu cei de la ANAF.

Necazurile lui Smiley au început anul trecut, în vară, când i-au trecut pragul inspectorii de la Fisc. Aceştia i-au luat la bani mărunţi contractele, iar apoi cântăreţul s-a trezit executat de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, scriu jurnaliştii de la spynews.ro.

Deși Smiley a contestat decizia în instanţă, Fiscul ar putea însă să-i blocheze cântăreţului conturile şi implicit activitatea casei sale de producţie până la lămurirea situaţiei.

Smiley a atras atenţia autorităţilor datorită veniturilor mari. În afară de concerte, casa lui de producţie şi un studio de înregistrare îi aduc bani frumoşi. În plus, artistul câştigă bine din televiziune, din publicitate şi din drepturile de autor.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit