Mafia lemului: Un bărbat a fost snopit în bătaie de pădurar după ce a denunțat tăierile de păduri (VIDEO)

Mafia lemului: Un bărbat a fost snopit în bătaie de pădurar după ce a denunțat tăierile de păduri (VIDEO)

Un bărbat din Bistrița a fost bătut crunt de pădurat și fratele acestuia după ce ar fi făcut mai multe denunțuri cu privire la tăierile ilegale de păduri din zonă. Fratele victimei a declarat pentru ziardebistrita.ro că de-a lungul timpului au mai existat amenințări.

După sosirea Ambulanței, Titus Rezvanță a fost dusă la Spitalul de Urgență din Bistrița, unde a fost internat pentru mai multe zile.

Mafia lemului: Un bărbat a fost snopit în bătaie de pădurat după ce a denunțat tăierile de păduri

#DIRECT_ONE_4ify9w#

“Joi, 14 iulie, mă aflam într-un control de fond și în timp ce făceam controlul, m-au sunt din sat nevastă-mea și maică-mea că fratele meu care m-a însoțit și în alte controale, prins de familia Ilieși, să fiu mai bine înțeles,pădurarul Ilieși Dumitru cu un frate de-al lui. L-au prins la magazin în timp ce s-a dus să bea o cafea. În momentul acela am întrerupt orice activitate și m-am dus să văd ce se întâmplă. E grav, sunt interese foarte mari” a declarat Dan Rezvanță, fratele bărbatului bătut.

Haiducul Dan Rezvanță se află în război cu mafia lemnului și susține că a făcut plângeri la D.N.A și către organele de control privind neregulile din comună. Garda Forestieră a luat zona la puricat și numără cioatele metru cu metru. Jandarmii înarmați însoțesc această comisie din care face parte și Rezvanță, în calitate de martor delegat pentru a indica zonele unde se află cioatele rezultate din tăieri ilegale. Acesta pare a fi motivul scandalului care are loc în comună.