Maia Morgenstern a renunţat la funcţia de director al Teatrului Evreiesc de Stat (FOTO)

Maia Morgenstern a renunţat la funcţia de director al Teatrului Evreiesc de Stat (FOTO)
Foto: Aktual24

Maia Morgenstern, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat din București, a decis să renunțe la această funcție.

Conform unui anunț al Primăriei Municipiului București, în subordonirea căreia se află TES, Maia Morgenstern s-a retras în timpul procedurii, adică nu a mai dorit să continue activitatea de manager.

Totuși, aceasta va rămâne la conducerea interimară a instituției, până la organizarea unui concurs.

Morgenstern a ocupat funcția de manager al Teatrului Evreiesc de Stat din 2012. Inițial, ea a ocupat poziția de interimar, dar apoi a fost numită în funcție, în urma unui concurs.

În timpul mandatului său, teatrul a intrat într-un proces complet de renovare, iar repertoriul a avut parte de mai multe premiere importante și spectacole de succes.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină