Claudiu Manda, întrebat pe scările DNA dacă a pescuit cu Liviu Dragnea: „Altă întrebare”

Claudiu Manda, întrebat pe scările DNA dacă a pescuit cu Liviu Dragnea: Altă întrebare
Foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost audiat mai bine de 2 ore marţi la DNA! Aceasta nu a dorit însă să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, afirmând doar că a fost audiat ca martor într-un dosar penal.

„Am fost citat în calitate de martor, am plecat în calitate de martor. Înţeleg că e un dosar în curs, în fază de urmărire penală, despre care nu se pot da detalii”,a declarat Claudiu Manda la ieşirea de la DNA.

Întrebat dacă a fost la pescuit sau la vânătoare cu Liviu Dragnea, Manda s-a rezumat în a spune: „Altă întrebare”.

Manda, care este şi preşedinte al comisiei de control al activităţii SRI, a refuzat să răspundă şi când a fost întrebat dacă dosarul are legătură cu Belina sau Tel Drum.

Tot marţi, la DNA, au fost audiaţi şi Niculae Bădălău şi directorul SIE Gabriel Vlase, fost membru de vârf al PSD.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)