Mangalia: Un polițist a fost bătut în timpul unei intervenții (VIDEO)

Mangalia: Un polițist a fost bătut în timpul unei intervenții (VIDEO)

Bătaie ca-n vestul sălbatic în Mangalia. Un poliţist a fost agresat de patronii unui bar de pe dig, în timpul unei acţiuni de demolare. Aceştia ar fi ridicat o anexă fără autorizaţie. Şi, nervoşi pe situaţie, au sărit la scandal. Poliţistul bătut susţine că se va prezenta la Institutul de Medicină Legală şi va depune plângere împotriva agresorilor, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scenele s-au derulat în faţa unei terase din Mangalia, unde proprietarii ar fi ridicat o anexă fără să respecte procedurile legale. Astfel, mai multi angajați ai Primăriei și Poliției Locale au venit decişi să demoleze construcţia neautorizată.

La faţa locului şi-au făcut apariţia patronul localului şi câţiva apropiaţi de-ai săi, care au făcut un scandal monstru şi au sărit să îl bată chiar pe şeful Poliţiei Locale Mangalia, Mihai Angelescu.

Primarul oraşului a reacţionat în urma celor întâmplate.

”Această infracțiune de ultraj va duce, cu siguranță, la sancționarea penală pentru cel care lovește oamenii legii. La fața locului au fost chemați imediat reprezentanții Jandarmeriei și Poliției Naționale, care au dispus măsurile legale, în cazuri de violență. (…) La nivelul municipiului Mangalia și stațiunilor din sudul litoralului, vom continua acțiunile de demolare a tuturor construcțiilor ilegale, în pofida tuturor presiunilor și amenințărilor primite de angajații municipalității. La acțiunea de pe dig a fost prezent și un consilier local care, din păcate, s-a transformat în avocatul și protectorul unei ilegalitați și a unui patron-agresor”, a scris Radu Cristian, pe Facebook.

În cele din urmă, construcția ilegală de pe digul din Portul turistic a fost demolată, iar polițistul lovit a depus plângere penală. Costurile demolării vor fi suportate de către patronul localului.