MApN: Unul dintre cei cinci militari răniți recent în Afganistan a fost transportat în Germania. Care este starea acestuia 

MApN: Unul dintre cei cinci militari răniți recent în Afganistan a fost transportat în Germania. Care este starea acestuia 
Sursă foto: MapN

Unul dintre cei cinci militari răniți recent în Afganistan a fost transportat în Germania, a transmist sâmbătă Ministerul Apărării Naționale, printr-un comunicat de presă.

Este vorba despre caporalul clasa a II-a Anton Florin. Acesta a fost transportat sâmbătă, 1 iunie, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate. MApN precizează că starea de sănătate a militarului este stabilă.

Caporalul clasa a II-a Anton Florin din Batalionul 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei”, a fost rănit pe 24 mai în timp ce executa o misiune de patrulare mixtă împreună cu militari americani, în zona de responsabilitate din Afganistan.

”Ceilalți patru militari, răniți în același incident, au fost externați și își continuă tratamentul și recuperarea la subunitățile lor, aceștia aflându-se în grija echipei medicale a Batalionului 300 Protecția Forței «Sfântul Andrei» de la Kandahar”, se mai arată în comunicatul citat.