DECIZIE HALUCINANTĂ a Casei Regale: În curând am putea cumpăra DETERGENTUL ‘Regina Maria’ sau ŢIGĂRILE şi BEREA ‘Principele Radu’!

DECIZIE HALUCINANTĂ a Casei Regale: În curând am putea cumpăra DETERGENTUL 'Regina Maria' sau ŢIGĂRILE şi BEREA 'Principele Radu'!

În curând am putea găsi în magazine vinul „Castelul Pelişor”, detergent de rufe „Regina Margareta”, bere, ţigări sau chiar broderii cu numele „Principele Radu”.
Majestatea sa Margareta a României, actualul conducător al Casei Regale a României, a decis să înregistreze la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) mărcile Regina Margareta și Castelul Pelișor.
Custodele Coroanei a depus cererea de înregistrare a mărcilor pe de 20 iulie, anunţă capital.ro.

Castelul Pelişor va putea fi folosit pentru băuturi alcoolice (cu excepiţa berii), cum ar fi vinul, însă marca Regina Margareta poate fi utilizată pentru o varietate de produse. Printre produsele care vor putea purta acest nume se regăsesc preparate pentru albit, uleiuri, produse farmaceutice, băuturi alcoolice, bere, tutun şi articole pentru fumători, cafea, carne, îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse agricole, mobilier, scule şi instrumente de mână, maşini automate de vânzare, pentru asigurări, transport, educaţie, servicii de alimentaţie publică, servicii medicale sau servicii juridice.

Și Alteţea Sa Regală Principele Radu a decis să înregistreze la OSIM marca Principele Radu. Printre produsele şi serviciile selectate sunt aparate automate de vânzare, dantele şi broderii, tutun şi bere.

Acum, averea Casei Regale este estimată la 65-67 de milioane de euro şi este compusă din patru castele, printre care şi Peleşul, terenuri în Sinaia şi Bucureşti şi mai multe imobile.

Potrivit unui proiect intrat în circuitul legislativ în această primăvară, Casa Regală va funcţiona ca instituţie şi va primi anual fonduri de la bugetul statului.
Instituţia denumită Regele Mihai I va primi 860.000 de euro pe an de la stat pentru acoperirea cheltuielilor şi va putea angaja maxim 20 de persoane. Sediul Casei Regale va fi la Palatul Elisabeta, care va trece din administrarea RAAPPS în cea a noii instituţii. Proiectul mai prevede ca aceasta va funcţiona în subordinea Senatului.

Ultima oră
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)