DECIZIE HALUCINANTĂ a Casei Regale: În curând am putea cumpăra DETERGENTUL ‘Regina Maria’ sau ŢIGĂRILE şi BEREA ‘Principele Radu’!

DECIZIE HALUCINANTĂ a Casei Regale: În curând am putea cumpăra DETERGENTUL 'Regina Maria' sau ŢIGĂRILE şi BEREA 'Principele Radu'!

În curând am putea găsi în magazine vinul „Castelul Pelişor”, detergent de rufe „Regina Margareta”, bere, ţigări sau chiar broderii cu numele „Principele Radu”.
Majestatea sa Margareta a României, actualul conducător al Casei Regale a României, a decis să înregistreze la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) mărcile Regina Margareta și Castelul Pelișor.
Custodele Coroanei a depus cererea de înregistrare a mărcilor pe de 20 iulie, anunţă capital.ro.

Castelul Pelişor va putea fi folosit pentru băuturi alcoolice (cu excepiţa berii), cum ar fi vinul, însă marca Regina Margareta poate fi utilizată pentru o varietate de produse. Printre produsele care vor putea purta acest nume se regăsesc preparate pentru albit, uleiuri, produse farmaceutice, băuturi alcoolice, bere, tutun şi articole pentru fumători, cafea, carne, îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse agricole, mobilier, scule şi instrumente de mână, maşini automate de vânzare, pentru asigurări, transport, educaţie, servicii de alimentaţie publică, servicii medicale sau servicii juridice.

Și Alteţea Sa Regală Principele Radu a decis să înregistreze la OSIM marca Principele Radu. Printre produsele şi serviciile selectate sunt aparate automate de vânzare, dantele şi broderii, tutun şi bere.

Acum, averea Casei Regale este estimată la 65-67 de milioane de euro şi este compusă din patru castele, printre care şi Peleşul, terenuri în Sinaia şi Bucureşti şi mai multe imobile.

Potrivit unui proiect intrat în circuitul legislativ în această primăvară, Casa Regală va funcţiona ca instituţie şi va primi anual fonduri de la bugetul statului.
Instituţia denumită Regele Mihai I va primi 860.000 de euro pe an de la stat pentru acoperirea cheltuielilor şi va putea angaja maxim 20 de persoane. Sediul Casei Regale va fi la Palatul Elisabeta, care va trece din administrarea RAAPPS în cea a noii instituţii. Proiectul mai prevede ca aceasta va funcţiona în subordinea Senatului.