Mare e grădina lui Dumnezeu! Cuviosul Pandele A CITAT-O, evalvios și patriotic, pe însăși Maica Domnului (VIDEO)

Mare e grădina lui Dumnezeu! Cuviosul Pandele A CITAT-O, evalvios și patriotic, pe însăși Maica Domnului (VIDEO)

Paranghelie religioasă la Voluntari. În urmă cu două săptămâni, edilul Florentin Pandele a organizat un pelerinaj la Catedrala Sfintei Parascheva din localitate, unde personalitățile centrale și locale au ocupat pridvorul lăcașului de cult, iar mulțimea s-a îmbrâncit și s-a înghesuit să pupe moaștele.

Din multitudinea de discursuri, se evidențiază, evident, cel al lui Pandele. Soțul Gabrielei Firea a citat-o, evalvios și patriotic, pe însăși „Maica Domnului, care spunea că România este grădina Maicii Domnului“!

Mare e grădina lui Dumnezeu!, afirmă Andrei Pleșu. Scriitorul notează într-un articol pentru Dilema Veche, două lucruri “epocale” din discursul edilului.

1. Dl Pandele are, în biblioteca sa, o raritate absolută: o colecție de ziceri ale Sfintei Fecioare, din care a putut spicui un pasaj.

2. Maica Domnului avea o (profetică) informație despre existența viitoare a unei țări numite România. Și o iubea ca pe propria Sa grădină. Ce poți să mai spui? Mare e grădina lui Dumnezeu!”, scrie el.

Alte imagini memorabile îl au în prim-plan pe Gigi Becali, care căsca strămoșește, pe Gabi Firea, pupată de popor, și mulțimea care pupă moaștele.

SFINȚII PRIMARI! Imagini SCANDALOASE de la paranghelia religioasă organizată de cuplul Pandele-Firea. Invitați de onoare: Becali, Nețoiu și câteva vedete tv

Urmăriți B1TV.ro și pe