Marian Godină, dat în judecată! ACUZAŢII incendiare! Ar fi comis…

Marian Godină, dat în judecată! ACUZAŢII incendiare! Ar fi comis...

Marian Godină a fost dat în judecată de poetul Mihai Ivănescu, cunoscut pentru poeziile sale cu conținut explicit. Într-o postare pe Facebook, Marian Godină a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru părinți, criticând în termeni duri poeziile macabre.

„Dacă aveți copii care au conturi de Facebook, e indicat să le supravegheați atent activitatea din online și să va asigurați că nu intră în discuții cu persoane necunoscute. Poză asta mi-a fost trimisă azi printr-un mesaj și nu știu dacă e real. Cert e că cineva tot a gândit versurile alea, iar acel cineva nu pare prea sănătos. La finalul poeziei este atașată și o poză cu o fetiță cu ochelari”, a scris Marian Godină pe pagină personală.

În urmă acestei postări, Mihai Ivănescu l-a dat în judecată pe agent și cere despăgubiri morale, scrie bugetul.ro.

„Am depus o reclamație comandantul IJP Brașov, Parchetul Brașov și l-am dat în judecată la Judecătoria Pitești pe numitul Godina Marian de la Circulație Rutieră Brașov după ce niște cunoștințe m-au anunțat că pe pagină polițistului Godina Marian și-a permis să posteze un anunț cu un bărbat arestat pentru pornografie cu minori, pedofilie și la comentariu a atașat fotografia mea cu numele meu,și arăt că niciodată n-am avut de a face cu această acuzație infamă,monstruoasă și nejustificată,și niciodată n-am avut de a face cu această infracțiune,n-am fost niciodată urmărit sau cercetat în această acuzație,nu am fost reclamat vreodată,sau vreun incident de acest fel,nu am fost judecat sau condamnat vreodată pentru asemenea acuzație,nu sunt reținut, nu sunt arestat,nu am nici o cauza pe rol în Instanța cu o așa acuzație,și poate fi verificat cazierul meu. Am pe Facebook o pagină cu poezii nonconformiste, creații proprii cu numele Poezii incendiare, și nu încalc nici o lege, libertatea cuvântului fiind garantată de Constituție fiind protejați cei ce vor să ne împiedice”, a decalarat autorul.