”Să vadă și Toader imaginile!” Reacţia lui Godină după ce un recidivist a bătut crunt și jefuit o tânără în Alba Iulia (VIDEO)

''Să vadă și Toader imaginile!'' Reacţia lui Godină după ce un recidivist a bătut crunt și jefuit o tânără în Alba Iulia (VIDEO)

Cazul unei tinere bătută crunt și jefuită de un recidivist în scara unui bloc din Alba Iulia a șocat România și a deschis din nou discuțiile despre recursul compensatoriu, lege susținută de Tudorel Toader și votată de PSD-ALDE, care a dus la eliberarea a peste 9.000 de deținuți. (Detalii AICI)

Atacul violent a fost surprins de camerele de supraveghere, iar clipul s-a viralizat pe internet.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Printre cei care au reacționat public s-a numărat și Marian Godină. Acesta a susținut că imaginile ar trebui văzute și de Tudorel Toader.

”Nu vă uitaţi dacă sunteţi sensibili! Aş ţine totuşi ca acest clip să fie vizionat de domnul Tudorel Toader, pentru că autorul din imagini este liberat de fix două luni din penitenciar, el beneficiind de zilele compensatorii”, a scris Godină, pe Facebook.

Bărbatul care a agresat-o pe tânăra din Alba Iulia este recidivist. Se numește Nicolae Tiberiu Drăgoi și a fost eliberat din Penitenciarul Aiud acum circa două luni, în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat pentru tâlhărie şi tentativă de viol. Acum se află în arestpreventiv.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!