Marian Vanghelie: De două luni sunt urmărit continuu. Am făcut o gafă (VIDEO)

Marian Vanghelie: De două luni sunt urmărit continuu. Am făcut o gafă (VIDEO)
Foto: romanialibera.ro

Marian Vanghelie a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii ”Actualitatea Românească”, de pe B1 TV, că a fost urmărit timp de mai multe luni și și-a cerut scuze pentru vorbele aruncate la nervi.

”De două luni sunt urmărit în continuu de câte 3-4 mașini care se schimbă între ele cu alte 3-4. Nu m-am bătut cu paparazzi și nu mă bat cu ei pentru că nu mă deranjează o poză. Sunt un om normal, nu mă duc pe nicăieri ca să fiu în situații penibile. Dar în momentul când simt că ceva nu este în regulă și niște cimpanzei și niște gorile sunt tunși scurt, la doi metri, cu tatuaje pe ei stau și urmăresc când mă duc cu familia, cu prietenii, cu oamenii normali undeva sa că mănânc și mă urmăresc până în fața casei, ostentativ, sub formă de amenințare, cred că orice om normal reacționează. nu e doar ce s-a întâmplat acum o săptămână, astea sunt permanente de aproape trei luni de zile. Și de aceea am reacționat în felul ăsta. Eu cred că cineva trebuie să facă lumină în sensul că nu pot unii oameni care au câștigat bani mulți în România prin tot felul de tertipuri să ăpoată să își permită să creadă că mențin puterea prin a urmări oamenii și a-i șantaja pe oamenii politici”, a afirmat Vanghelie.

”Promit, am toate datele unei dintre mașini și le-am și verificat, și promit că voi depune la poliție o reclamație în acest sens. problema este că nu mă urmăresc doar pe mine, sunt și jurnaliști și oameni de afaceri care sunt urmăriți din diverse motive. Cred că acest lucru trebuie oprit. Nu am stat degeaba și am foarte multe informații referitor la ceea ce se întâmplă în acest sens. Îmi cer scuze că am avut un vocabular mai neadecvat, dar pur și simplu după câteva luni oamenii ăștia te aduc într-o stare și nu găsești altă soluție cu ei”, a mai spus edilul.

”Orice om care face asemenea lucruri ilegale trebuie arestat, indiferent cum se numește, indiferent câtă putere are. Am spus-o pe stilul meu caracteristic și mai fac câte o gafă din asta. De aceea de multe ori m-au costat aceste gafe. E o gafă din punctul meu de vedere că am spus acele cuvinte”, a precizat Marian Vanghelie.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a dezlănţuit la adresa jurnaliştilor. Surprins în timp ce se afla la un restaurant de lux, împreună cu actuala sa iubită, Oana Niculescu Mizil, şi cu soţii Geoană, edilul i-a înjurat şi ameninţat pe ziarişti. (Detalii AICI)

Marian Vanghelie: De două luni sunt urmărit continuu

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări