Marian Vanghelie vrea să scape de controlul judiciar pentru a merge la Washington (VIDEO)

Marian Vanghelie vrea să scape de controlul judiciar pentru a merge la Washington (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a prezenta luni la Curtea de Apel București, unde se va judeca cererea sa de a ieși de sub control judiciar. Unul din motive pentru care Vanghelie vrea mai multă libertate este și din dorința de a merge la Washington, informează B1TV.

Marian Vanghelie a declarat jurnaliștilor prezenți la Curtea de Apel că: "Deplasarea la Washington este o normalitate, am mai fost acolo, am prieteni. Vreau să continui ceea ce am început și anume să informăm toți factorii de decizie și tot ce înseamnă societate civilă ce se întâmplă în România."

"Dacă societatea civilă internațională poate interveni, de ce să nu intervină? O să discutăm cu niște avocați de renume internațional. Jocul de a te menține în continuare și să vii în fața instanței până de judecă cineva de a fi condamnat, face parte dintr-un stat de drept" a comentat fostul edil.

Magistrații vor decide luni dacă Marian Vanghelie va fi cercetat în continuare în libertate. Decizia Curții de Apel va fi definitivă.

Marian Vanghelie vrea să scape de controlul judiciar pentru a merge la Washington

#DIRECT_ONE_oecfua#

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)