Mașina unui polițist din Neamț pe care e scris ”Jos Mafia din MAI” a ajuns în fața Parlamentului European

Mașina unui polițist din Neamț pe care e scris ”Jos Mafia din MAI” a ajuns în fața Parlamentului European
Masina din Neamț, inscripționată cu ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”, a ajuns luni la Burexelles, sursă foto: captură YT

Masina din Neamț, inscripționată cu ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”, a ajuns luni la Bruxelles, în fața Parlamentului European, unde a stat parcată o bună bucată de timp, arată tvmneamt.ro.

Polițistul ar fi fost amenințat chiar și cu destituirea

Mașina a putut să fie admirată de funcționarii și parlamentarii UE, care în mod sigur au înțeles mesajul, pentru că acesta era scris și în limba engleză.

Ioan Cănărău, polițistul din Roman, județul Neamț, care și-a inscripționat mașina cu mesajul amintit, a îmbinat plăcutul cu utilul, așa că a plecat în concediu prin mai multe țări din Europa, cu mașina personală pe care a lipit autocolantele.

Polițistul ar fi fost amenințat chiar și cu destituirea, ceea ce l-a făcut să renunțe la funcția de lider al Sindicatului Europol, însă pare că nu a renunțat și la transmiterea revendicărilor sindicale, într-un mod inedit.

Drumeția lui Ioan Cănărău nu a fost însă lipsita de peripetii. Până la ieșirea din țară a fost tras pe dreapta în județul Cluj și în județul Bihor.

În Bihor, polițiștii care l-au oprit i-au spus că mașina a fost dată în consemn pentru că șefii ar fi fost foarte deranjați de sloganurile cu care este inscripționată.

Ajuns la vama Bors, nu a fost lăsat să iasă din țară, pe motiv că parbrizul era fisurat, așa că a fost nevoit să se întoarcă în Oradea, pentru a-l schimba.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)