Aventurile lui Max, câinele care l-a păzit pe un ciclist accidentat. O telenovelă cu politicieni, răpiri, televiziune și-o emigrare în Germania

Aventurile lui Max, câinele care l-a păzit pe un ciclist accidentat. O telenovelă cu politicieni, răpiri, televiziune și-o emigrare în Germania

Max, câinele ajuns celebru după ce l-a păzit şi încălzit pe un ciclist accidentat pe un traseu din Munţii Semenic, trece prin tot felul de peripeţii.

Patrupedul a fost adoptat de către Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. La doar două zile, însă, o femeie din localitatea Crivaia l-a văzut pe stradă, l-a recunoscut și l-a luat acasă. Femeia i-a pus numele Max, l-a dus la veterinar, l-a tratat şimicrocipat, urmând să-l trimită unei cunoştinţe din Germania, notează Adevărul.

Membrii Asociaţia ”Dogs Center“ din Reşiţa, cei care susţin că l-au ajutat pe politician să găsească patrupedul și să-l ia, sugerează că acesta a adoptat câinele doar pentru imagine.

Popovici s-a dus luni să-şi ia câinele acasă, de la femeia din Crivaia. Aceasta, în schimb, susține că Max se află tot la ea şi că nu o să-l mai dea politicianului, pentru că e promis unei persoane din Germania.

”Doamna a găsit câinele în faţa casei mele, nu zic că a fost rău intenţionată, pentru că nu e obligatoriu să ştie că eu locuiesc acolo. Eu am fost sesizat de cineva că a fost găsit câinele de către o doamnă şi m-am dus să-l iau, dar nu a mai vrut să mi-l dea înapoi“, aspus politicianul, citat de Adevărul.

Episodul a fost relatat şi de un post naţional de televiziune, la ştirile de la ora 19.00. Ionuţ Popovici a afirmat femeia a fost cea care a chemat televiziuneaşi că el nu intenţiona să apară tot episodul în presă.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)