Metroul din București, luat cu asalt din cauza grevei de la STB. Metrorex a introdus toate trenurile în circulație (VIDEO)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Este haos la metrou, în dimineața grevei de la Societatea de Transport București. Bucureștenii au fost nevoiți să aleagă transportul subteran, după ce STB și-a oprit activitatea. Prefectura a anunțat că mărit dispozitivele de jandarmi și poliție în stațiile de metrou. Pe șosele traficul a fost un coșmar.

Metroul din București a fost luat cu asalt în dimineața grevei de la STB, mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Singurii avantajați au fost cei care oferă servicii de ride sharing. Prețul unei curse a crescut în aceasta dimineața chiar și de 5 ori.

Greva de la STB a generat haos la metrou

Greva generală de la STB a dat peste cap și mai mult traficul de dimineața din Capitala. Miile de bucureșteni care nu au mai putut sa meargă cu tramvaiul sau autobuzul și-au încercat norocul la metrou, singurul serviciu de transport funcțional.

Prefectu Capitalei a anunțat ca cerut mărirea dispozitivelor de politie și jandarmi în stații.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Prefectura București a decis o serie de măsuri pentru dimineața zilei de joi

Prefectura Capitalei a dispus suplimentarea numărului de jandarmi în stațiile de metrou, după ce acestea s-au aglomerat. Din cauza grevei de la STB, cetățenii s-au îndreptat către metrouri ca mijloace principale de transport în comun.

În acest context, Prefectura Capitalei a decis:

  • Suplimentarea efectivelor de poliție și jandarmerie în zona stațiilor de metrou , atât în interior cât și la exterior, în scopul asigurării unui flux normal, pentru prevenirea oricăror incidente și prevenirea aglomerărilor , în context pandemic.
  • A fost suplimentat efectivul de poliție rutieră, care împreună cu poliția locală asigură fluidizarea traficului în principalele intersecții.
  • Informarea cetățenilor aflați în stațiile STB, prin echipajele de poliție și jandarmerie, cu privire la situația generate de grevă.

Totodată, Metrorex a anunțat că a introdus toate trenurile în circulație, în contextul aglomerației de joi dimineața, generată de greva de la STB.

Pe principalele bulevarde, traficul a fost infernal. Cei mai mulți oameni au apelat la serviciile de ride sharing. Tarifele au explodat însă încă de la prima ora. Cursele au fost chiar si de 5 ori mai scumpe fata de o zi obișnuita.

Urmăriți B1TV.ro și pe