Iarnă în toată regula: Minus 15,1 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scăzută temperatură la nivel naţional

Iarnă în toată regula: Minus 15,1 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scăzută temperatură la nivel naţional
Foto: Pixabay

Cea mai scăzută temperatură de până acum a acestui sezon a fost înregistrată în județul Harghita. Minus 15,1 grade Celsius au fost înregistrată, în noaptea de marți spre miercuri, la Miercurea Ciuc, informează Agerpres.

O NOUĂ LOVITURĂ PENTRU CRISTI BORCEA! A AFLAT CE A FĂCUT VALENTINA PELINEL PE ASCUNS! RAVAGII DUPĂ ELIBERAREA DIN ÎNCHISOARE! (GALERIE FOTO)

Iar meteorologii anunță că în următoarea perioadă temperaturile vor scădea și mai mult. Potrivit meteorologului de serviciu de la Centrul Meteo Regional Sibiu, Adrian Paşol, este de așteptat ca în următoarele două nopți, temperaturile să coboare, în Harghita, până la minus 20 de grade Celsius.

Între timp, iarna s-a instalat în forță și în alte regiuni ale țării. Ninge zdravăn în zona de nord, unde șoselele s-au transformat în adevărate patinoare, iar condusul a devenit o adevărată provocare pentru şoferi.

INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELAȚIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE ÎNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Drumurile din Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Suceava, dar și din Mureș, ori Harghita au fost acoperite, pentru câteva ore, de zăpadă, iar șoferii au întâmpinat probleme serioase.

În Mureş, ninsorile abundente au lăsat fără curent electric mai multe sate.

MĂRTURISIRI ȘOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CĂTĂLIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA AEROPORT (GALERIE FOTO)

La Suceava ninge abundent încă de luni, iar drumurile au fost acoperite cu zăpadă.

La munte este deja iarnă în toată regula. La Bâlea Lac stratul de zăpadă era, luni dimineață, de 39 de centimetri și continuă să ningă. Turiștii pot ajunge doar cu telecabina aici și doar atunci când nu e viscol.