Ministrul de Interne, Lucian Bode a fost la UNTOLD: „Situația se prezintă bine și este atent monitorizată”

Ministrul de Interne, Lucian Bode a fost la UNTOLD: Situația se prezintă bine și este atent monitorizată
Lucian Bode, primarul Clujului Emil Boc, viceprimarul orașului Dan Tarcea (PNL), europarlamentarul Daniel Buda (PNL) și patronul festivalului, Bogdan Buta, sursă foto: Facebook Lucian Bode

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de adidași, în blugi și cămașă, Lucian Bode a mers la UNTOLD, unde a fost întâmpinat de primarul Clujului Emil Boc, viceprimarul orașului Dan Tarcea (PNL), europarlamentarul Daniel Buda (PNL) și chiar de patronul festivalului, Bogdan Buta.

Lui Lucian Bode pare să-i placă muzica electronică

În mai toate pozele publicate pe Facebook, Lucian Bode avea un zâmbet larg pe față, semn că se simțea bine pe muzica electronică.

Ministrul de Interne vorbește în postarea sa despre „respectarea legii” și le mulțumește celor de la festival.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor. (…)

Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese! Felicitări organizatorilor, autorităților locale și partenerilor implicați în acest proiect grandios pentru această nouă ediție a UNTOLD și pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alții nu se poate!”, a scris Bode, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe