Ministrul Sportului, Ioana Bran, reacție după laudele consilierilor „admiratori”: Oare nu deranjez pe cineva? 

Ministrul Sportului, Ioana Bran, reacție după laudele consilierilor „admiratori”: Oare nu deranjez pe cineva? 
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a reacționat după ce a apărit informația că și-ar fi pus angajaţii să sune la radio și să se dea drept admiratorii săi și să-i pună o serie de întrebări prestabilite pentru ca apoi să o copleșească apoi cu laude.

Șefa de la Sport sisține că nu a aprobat așa ceva și a vorbit despre o mișcare făcită împotriva sa de ”anumiși angajați ai ministerului”.

„Nu am cunoștință de așa ceva, dar mi se pare totuși ciudat că oameni din minister contactează presa și dau astfel de informații. S-ar putea, oare nu deranjez pe cineva? (…) În momentul în care eu am venit în acest minister, eu am spus că n-am să accept nimic ilegal. Mi se pare ciudat faptul că anumiți angajați ai ministerului au făcut o asemenea mișcare împotriva mea. Acest gen de articole. Dar au spus că au primit informații din minister. Vocile sunt similare, am auzit și eu. V-am spus că n-am nicio cunoștință de așa ceva, nu am aprobat așa ceva”, a declarat Ioana Bran, la Antena3.

Aceasta a admis că vocile persoanelor care au intervenit prin telefon seamănă cu cele ale consilierilor săi, dar spune că nu se poate pronunța pentru că nu are ureche muzicală.

”Nu am cunoștință, dumnealor neagă. Sunt două telefoane din alte zece câte telefoane erau. (…) Nu am expertiza sau urechea muzicală de a face asemenea … Nu aș vrea să mă pronunța atât timp cât nu am o certitudine”, a spus Ioana Bran.

Tags: