Minune într-un sat din județul Vaslui: O icoană a părintelui Arsenie Boca, adusă de la mănăstirea Prislop, lăcrimează de câteva săptămâni (VIDEO)

Minune într-un sat din județul Vaslui: O icoană a părintelui Arsenie Boca, adusă de la mănăstirea Prislop, lăcrimează de câteva săptămâni (VIDEO)
Foto: ziarmm.ro

Locuitorii unui sat din județul Vaslui sunt convinsi ca asist zilnic la o „minunie”. Oamenii spun că o icoană a părintelui Arsenie Boca, adusă de la mănăstirea Prislop lăcrimează de săptămâni bune, informează B1 TV.

Cum n-au mai văzut așa ceva, credincioșii nici nu știu la ce să se aștepte. Unii se roagă neîncetat, alții se tem să nu fie vorba de un semn rău.

Printre sutele de credincioși care au ajuns la mănăstirea Prislop, anul acesta s-a aflat și un localnic din comuna vasluiană, Puşcaşi.

Bărbatul spune că a vrut să aducă acasă o amintire. Și a ales o icoană cu părintele Arsenie Boca.

La câteva zile, rudele spun că au vazut cum din ochiul stâng al părintelui pare să „coboare” o lacrimă.

Inițial, oamenii au pus totul pe seama picturii. Dar, fenomenul a continuat și câteva săptămâni mai târziu.

Vestea că icoana părintelui lăcrimează a făcut repede înconjurul satului. Unii sunt convinși că e o minune, alții se tem de un semn rău.

Chiar și așa, bătrânii nu încetează în a se minuna de ceea ce văd.

Sute de mii de români merg să se roage în fiecare an la Manastrirea Prislop, unde este înmormântat Arsenie Boca, supranumit și Sfântul Ardealului.

O icoană a părintelui Arsenie Boca lăcrimează

Tags:
Ultima oră
23:56 - Cine este Evgheni Muraev, indicat de Marea Britanie drept posibil candidat al Rusiei pentru o schimbare de regim în Ucraina. Moscova, acuzată că vrea să instaleze un guvern pro-rus la Kiev
23:25 - Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
23:09 - Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
22:44 - Peste 3.800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea COVID-19. Alexandru Rafila: Testarea la medicul de familie, soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare
22:17 - Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)
21:46 - Varianta Omicron ar putea anunța într-adevăr sfârșitul pandemiei, spune directorul OMS pentru Europa: „Acest virus a surprins de mai multe ori, deci trebuie să fim foarte atenți”
21:12 - Nicușor Dan: Ar fi ieșit duminică la lucru mult mai mulți șoferi și vatmani dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat / Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, precum și iresponsabilitatea Gabrielei Firea
20:51 - Armen Sarkissian demisionează de la președinția Armeniei. Președintele țării, spune el, nu are prerogativele necesare pentru a influența politica în vremuri de criză
20:28 - O femeie a murit într-un accident violent pe E58. Mașina în care se afla a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă și a lovit un alt autoturism (FOTO)
20:06 - La ce oră se joacă și cine transmite la TV meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile de finală de la Australian Open 2022