ODIHNĂ VEȘNICĂ, MAESTRE! Încă un ARTIST LEGENDAR S-A STINS! Din nefericire, este vorba chiar despre… (FOTO)

ODIHNĂ VEȘNICĂ, MAESTRE! Încă un ARTIST LEGENDAR S-A STINS! Din nefericire, este vorba chiar despre... (FOTO)
Foto: pixabay.com

Este din nou doliu pe scena artistică românescă. Din nefericire, legendarul coregraf Miroslav Tatarici a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri.

BLESTEMUL ILEANEI CIUCULETE FACE RAVAGII! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MAREI CÂNTĂREȚEI FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE

Coregraful din Banat a învățat generații întregi să joace și să facă spectacol în fața publicului iubitor de folclor.

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ! REGRETE ETERNE PENTRU IONUȚ DOLĂNESCU! IMAGINI ȘOCANTE DE LA CIMITIR (GALERIE FOTO)

”Odihnă veșnică, maestre… În perioada 2000-2013 am avut privilegiul să lucrez cu maestrul Milosav Tatarici la Ansamblul Profesionist Banatul. Creativitatea sa era debordantă, creând spectacole de referință.A fost un perfecționist, dar și un om drept, dispus la eforturi supraomenești pt reușită. L-am respectat pt forța, implicare, inventivitate, pt arta de a derula un proces creator lipsit de continuitate, din păcate, în zilele noastre.. Maestrul Tatarici rămâne unic, de neegalat…”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook, potrivitsursadevest.ro.

ULUITOR! CLARVĂZĂTOAREA DIN CARPAȚI ANUNȚĂ DECESUL! DIN NEFERICIRE, MARIA GHIORGHIU A VĂZUT ASTA! VEZI AICI CINE ESTE ROMÂNUL CARE NE PĂRĂSEȘTE (GALERIE FOTO)

Tatarici și-a dedicat viața dansului popular bănățean, fiind unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi ai Ansamblului Banatul.

(Foto: opiniatimisoarei.ro)