Miting-ul PDL din Piața Revoluției: Mii de persoane manifestează împotriva USL. Blaga: "Ponta este sclavul lui Antonescu și Voiculescu"

Miting-ul PDL din Piața Revoluției: Mii de persoane manifestează împotriva USL. Blaga: "Ponta este sclavul lui Antonescu și Voiculescu"

UPDATE 20:22: Un manifestant pro-USL și-a dat pantalonii jos și le-a arătat posteriorul manifestanților pro-Băsescu.

UPDATE 19:41:
O mare parte a manifestanților au plecat din Piața Revoluției, unii îndreptându-se către Piața Universității.

UPDATE 19:12: Mihai Răzvan Ungureanu s-a adresat protestatarilor și l-a îndemnat pe președintele Senatului, Crin Antonescu, ca de acum să se ducă la serviciu.

UPDATE 18:30: Vasile Blaga a luat cuvântul pe scena instalată în Piața Revoluției, spunând că „Ponta a ajuns sclavul vasalului Antonescu, a lui Voiculescu, a celor care nu cred în democrație„.

UPDATE 18:15: Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns și el în Piața Revoluției, fiind aplaudat de protestatari. Fondul sonor al protestului este asigurat de cunoscuta piesă a lui Cristian Pațurcă, Imnul golanilor, reprezentativă pentru perioada ’89.

Blaga, la protestul din Piața Revoluției

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21182').select();" id="embed_text_21182" />

Miting-ul de protest al PDL împotriva USL, organizat în Piața Revoluției din București, a început la ora 18:00, mii de persoane fiind prezente pentru a-și exprima nemulțumirea față de actuala putere.

Printre personajele politice notabile prezente la protest se numără Elena Băsescu, Sever Voinescu și Mihail Neamțu.

Un alt miting a avut loc, miercuri, în Piața Victoriei, în fața Guvernului, când sute de persoane, printre care și Mihai Răzvan Ungureanu, au ieșit în stradă pentru a îl contesta pe premierul Victor Ponta.

Vezi AICI mai multe detalii despre miting-ul de la Piața Victoriei.

Ultima oră
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”