Moarte suspectă în Vâlcea: Un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, iar sora sa în stare de inconştienţă

Moarte suspectă în Vâlcea: Un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, iar sora sa în stare de inconştienţă
Foto simbol: ISU Vâlcea / Facebook

Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un apartament din Brezoi, Vâlcea, iar sora sa, de 26 de ani, a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Pompierii au intrat în locuinţă pe geamul de la balcon. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

Tragedie în Vâlcea: Un băiat a murit și sora sa a ajuns la spital

Bunica şi mătuşa au fost cele care au anunțat autoritățile marți, în jurul orei 14.00, panicate că ei nu mai răspund din seara precedentă.

Mai multe echipaje de salvare ale ISU şi SAJ au ajuns la fața locului, iar pompierii au reușit să intre în apartament pe geamul de la balcon.

„Băiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoştinţei. Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanţa. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale”, a transmis ISU Vâlcea, citat de News.ro.

Fata a fost transportată la spital.

ISU Vâlcea precizează că, la momentul intrării în locuință, sobele erau reci şi ambele persoane se aflau în dormitor. Cercetările continuă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

Urmăriți B1TV.ro și pe