Modă dusă la extrem. Ce a făcut o femeie din Craiova este incredibil

Modă dusă la extrem. Ce a făcut o femeie din Craiova este incredibil
Foto: dreamgeek.ro

O femeie din Craiova a făcut un gest extrem din dorința de a fi la modă.

Aceasta a alertat poliția după ce a acuzat că i-au fost furați 30.000 de euro. Banii erau trimiși de soțul său care lucra în străinătatre.

Întors în țară, bărbatul a cerut banii pentru aciziționarea unei mașini, însă femeia a mințit că banii i-au fost furați. De fapt, aceasta îi cheltuise fără știrea soțului pe îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri.

„Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P.DANIELA, 32 de ani, din Craiova cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras 29.300 euro din autoturismul pe care îl avea parcat în faţa unui bar din comuna Leu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat încă de la început că persoana vătămată este oscilantă în declaraţii în ceea ce priveşte locul de unde a luat în ziua respectivă suma de bani, cât şi informaţiile referitoare la traseul urmat şi momentul constatării dispariţiei sumei de bani. De asemenea, poliţiştii au identificat contradicţii şi între declaraţiile date de mama persoanei vătămată şi soţul craiovencei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, potrivit Mediafax.

Femeia a recunoscut că ea a cheltuit banii și a făcut acest lucru din cauză că soțul ei nu știa. Ea a fost amendată cu 100 de lei pentru alertarea poliției.

Urmăriți B1TV.ro și pe